Tel:

06 - 274 650 15

Email

biyankahara@gmail.com

Zie 'contact' voor:

online agenda

ZUURBALANS, OFTEWEL PH-WAARDE en je gezondheid

Gezond en gevarieerd eten, regelmatig sporten, goede nachtrust, de balans in je hormonen, voldoende drinken… Het helpt er allemaal aan mee om in goede gezondheid en energiek te blijven.

Toch is er iets heel belangrijks wat vergeten wordt en wel echt super belangrijk is. Namelijk de zuurbalans (PH-waarde). Want een lichaam heeft een goede zuurbalans nodig, zodat alle orgaanfuncties en alle celfuncties ook echt goed blijven functioneren.

De zuurbalans wordt in het lichaam geregeld op 2 manieren, namelijk via de longen en via de nieren.

De Lever, nieren, longen, lymfestelsel spelen een grote rol bij het opruimen van afvalstoffen die in het lichaam ontstaan en die we van buitenaf binnen krijgen. Zoals door: Industriële voeding(met transvetten en suikers), leefstijl, overmatig sporten, stress, veel medicatie of door onderliggende aandoeningen zoals: diabetes, leverfalen, COPD of longschade, Corona. En als we ouder worden gaat het lichaam sowieso ook meer verzuren. De weefsels in het lichaam worden harder. Door deze verharding wordt het lichaam stijver.

Het hele lichaam reageert, wanneer de zuurgraad uit balans is, maar vooral je botten, gewrichten, pezen, spieren, urinewegen/blaas en je bloed zijn extra gevoelig voor een TE hoge zuurgraad.

Het lichaam heeft het fantastische vermogen om te gaan compenseren. Zo ook bij verzuring van het lichaam. Om verzuring tegen te gaan, gaat het lichaam bepaalde zouten halen uit o.a. botten, nagels en haar halen. De kwaliteit van botten, nagels en haar nemen af. Dit wil je natuurlijk wel voorkomen.

Je kan zelf je PH-waarde (zuurgraad) meten met PH-strips en urine.

Maar je kan ook een afspraak maken en dan kan ik je PH-waarde meten met de analyse scan.

Het voordeel van de scan is dat ik ook gelijk kan kijken hoe het is gesteld met je leverfunctie, nierfunctie, longfunctie, botten, bloedkwaliteit, hart en vaten. Vitamine en mineralen tekorten kan opsporen en hoe je darmfunctie en darmflora ervoor staat.

****

Meten is weten met direct een gratis boost voor je lichaam!

Speciale aanbieding (voor als we straks weer open mogen)

****

 

Body analyse scan plus uitgebreid consult  €120,-

inclusief gratis linfopress massage van 45 minuten

(helpt afvalstoffen af te voeren, verhoogt de stofwisseling, stimuleert de doorbloeding)

 

*De testresultaten van de body analyse gelden als referentie en niet als diagnostische conclusie.