Tel:

06 - 274 650 15

Email

biyankahara@gmail.com

Zie 'contact' voor:

online agenda

Mijn naam is Bianca Ketting

Fascinatie voor energetische healing ontstond op mijn 14e. In mijn pubertijd kreeg ik astmatische bronchitis en had binnen no time een tas vol inhalers en medicatie. Hier zou ik nooit meer van af komen zei de longarts en daar namen mijn ouders geen genoegen mee.

Ze namen mij mee naar een magnetiseur ergens 3 hoog achter in Rotterdam. Wauw wat een ervaring was dat elke week en binnen een half jaar was ik van alle medicatie af. Het is mij altijd bijgebleven.

In 2004 kreeg ik mijn eerste kindje, een postnatale depressie, in 2006 mijn tweede kind, 2 jaar later (na medische ingreep) kwam ik met depressie/angst en paniek uit narcose….pfff daar gingen we weer. Ik moest mezelf weer op de rit krijgen en herinnerde mij de magnetiseur. Dat was de oplossing! Ik ging een reiki opleiding doen en werd reiki-master, daarna in contact gekomen met quantum-touch . Daarna de opleiding mediumschap 1, 2, 3 en trans-healing 1, 2, 3.  Dit alles maakte mij sterk en toen begon ik de 1 jarige massage opleiding. De kracht van de aanraking is enorm helend en dit in combinatie met energiewerk was geweldig, maar ik miste nog iets…

Door de depressies, zwangerschappen, verkeerde voeding en een lijf wat niet meer functioneerde was ik enorm zwaar. Ik woog op mijn zwaarst 110 kilo. Viel met een crash dieet 35 kilo af, kwam weer 23 kilo aan, viel weer 25 kilo af. Er ging in mijn lijf, mijn brein en met mijn hormonen van alles mis, maar ik had geen idee hoe ik dit tij kon keren.

In 2013 (denk ik ongeveer) werd ik uitgenodigd voor een gratis lezing over voeding en over de nieuwe wetenschap Glyco-biology. Dit was de missing link. Ik wist voor mezelf dat ik, OF iets at wat niet goed voor mij was OF juist iets niet at wat ik wel zou moeten eten. Ik wist nu dat ik anders moest gaan eten. Voedselcombinaties veranderen en supplementeren met de glyco nutrienten… Wauw! Wat voelde ik mij al goed na 3 weken! Viel in 3 maanden tijd de laatste 12 kilo af. Ik volgde alle lezingen, sloot mij aan bij deze groep mensen met dezelfde missie: Mensen bewust maken van de glycobiology, voeding, leefstijl.

Toen kwam de opleiding: Health and Wellness coach. De passie voor het menselijk lichaam, energiewerk, gezondheid en voeding EN “het helpen van andere mensen” was nog sterker geworden. Ik startte mijn eigen praktijk aan huis.

Kocht de UCW body wrap apparatuur. Hiermee ontgift je het lichaam via de huid. Super boost voor je lichaam van binnen en van buiten. Daarna de Linfopress, voor stimuleren van de stofwisseling, activeren doorbloeding en lymphatisch stelsel. Ontlast de nieren en lever door te helpen met afvoeren van afvalstoffen. Stimuleert de afvoer van wit buikvet, cellulite en nog veel meer. Als laatste de body analyst scan! Met deze scan (soort bioresonantie) kan ik het lichaam door meten. Zien hoe het met de binnenkant gaat en wat er eventueel nodig is om tekorten of disbalans op te heffen.

Ik kan nu op een holistische manier mensen coachen en adviseren. Ik kijk naar het geheel van de mens (emotionele,- fysieke,- mentale- en spirituele lichaam). Wanneer je inzicht krijgt over hoe jouw lichaam, je brein, je emoties werken, dan kun je pas gaan lopen richting je doel… Het maakt niet uit welk doel dat dan ook is. Is het:

  • Gewicht en centimeters verliezen
  • Beter slapen
  • Energiek de hele dag door gaan (zonder 4 uur dip)
  • Concentratie (weg met die brainfrog!)
  • Hormonen weer in balans
  • Plezier in je leven weer voelen
  • Die droombaan of kunnen blijven doen wat je het liefste doet
  • Meer zelfvertrouwen
  • Je gelukkig en happy voelen

Luister ernaar als je lichaam zacht begint te roepen. Wacht niet tot het gaat schreeuwen en dat dan ineens het licht uit gaat. Stap in de uitdaging naar een gezonde leefstijl die bij jouw leven past en die je voor een lifetime wilt vast houden.

Een leefstijl waarin balans is tussen “healthy food and guilty pleasure”

Ik heb mijn leefstijl inmiddels goed op de rit, maar heb ook soms mijn “zwakke” momenten dat ik weer even terug val in een oude gewoonte, maar ik kan mij heel snel herpakken doordat ik begrijp hoe mijn lichaam werkt, signalen herken en weet dat ik altijd een keuze heb op elk moment. Ennnn…… ik geniet ook nog gewoon van de momenten met een borrelhapje en drankje met familie of vrienden. “Balans is het keyword”

Ik reik je mijn hand, geef je de handvatten, het plezier, de kracht en het positieve gevoel wanneer je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gezondheid, je eigen welzijn en je mooie lichaam!