Tel:

06 - 274 650 15

Email

biyankahara@gmail.com

Zie 'contact' voor:

online agenda

Super effectieve en ontspannende behandeling met de “Linfopress Evolution Pro”

Wat is de Linfopress voor een apparaat?
Linfopress Evolution PRO is een revolutionair apparaat met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage, lymfedrainage en compressietherapie voor medische en esthetische behandelingen.

Wat doet een linfopress behandeling? De Linfopress behandeling zorgt voor stimuleren van de doorbloeding: hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, verhoogt het lymfetransport en zorgt ervoor dat er energie vrij komt uit witte vetcellen, waardoor ze kleiner worden.

Tevens zorgt het ervoor dat je je stress reduceert, afvalstoffen kunnen worden afgevoerd, Je krijgt meer energie, waardoor je betere keuzes kan maken in je voedingspatroon en door dit alles kun je dus ook beter slapen, heb je je beweging, verbeterd je huid en het verhoogt ook nog eens je weerstand!

Welke issues kun je aanpakken met de linfopress?

 • Vet op je buik,rug benen
 • Cellulitus
 • Lichamelijke klachten verminderen en/of verbeteren, zoals: pijn aan je benen, obstipatie, verzuring van de spieren en lichaam, vette lever, overbelasting door stress en toxische stoffen, spataderen, lipoedeem, rusteloze en vermoeide benen, overgewicht

Linfopress is een geavanceerde compressietherapie voor medische en estetische behandeling

Door de combinatie van lymfedrainage en compressietherapie zullen blokkades worden opgeheven en de afvalstoffen afgevoerd. Vetrolletjes verdwijnen en ook je huid zal strakker worden en je zal in omtrek verminderen. De pijn in je benen zal afnemen, je spataderen worden kleiner en je rusteloze en vermoeide benen zullen minder worden. Lipoedeem wordt minder pijnlijk, minder zwaar en zal ook afnemen.

Je kunt weer genieten van een wandeling, je slaapt beter, je hebt minder of zelfs geen pijn meer en…

JIJ durft eindelijk dat rokje weer aan!

Behandeling met de Linfopress:
Het is een veilige, snelle behandeling.  Er wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het is een erg aangename en ontspannende behandeling. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In kuurvorm naar het gewenste resultaat:
Het ligt een beetje aan de ernst van de klachten of het doel wat behaalt moet worden, maar in een kuur zijn er voor het allerbeste resultaat 2 behandelingen per week nodig in 5 weken, daarna wordt gekeken of het resultaat naar tevredenheid is of dat er meer behandelingen nodig zijn. Na de kuur is het verstandig om eenmaal per 2 weken te komen voor onderhoud. Zijn de doelen minder groot of de klachten minder ernstig, dan kunnen we samen kijken hoe we de behandelingen gaan inplannen.

Wil je eerst een behandeling proberen? Geen probleem. Dan maak je eerst een afspraak voor een proefbehandeling. Mocht je na de proefbehandeling door willen gaan, dan stel ik samen met jou een behandelplan op. We kijken naar je gewicht, voeding en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om je doel te behalen.

Het doel van LINFOPRESS EVOLUTION PRO is het therapeutisch welzijn van het lichaam te waarborgen, het circulatie- en lymfatische systeem in elke specifieke zone van het lichaam te stimuleren en vochtophopingen aan te pakken, en bovendien het lichaam te ontspannen.

Samenvatting Linfopress

Een klant die 10 keer is behandeld in de Linfopress, kan de volgende resultaten verwachten:

 • Je krijgt meer energie.
 • Je slaapt veel beter
 • Je rolletjes op je buik en rug worden minder
 • Je huid wordt zichtbaar strakker
 • Je stofwisseling wordt geactiveerd
 • Je stress vermindert en de belastbaarheid van je zenuwstelsel zal verbeteren
 • Je cellulitis en lokale vetophopingen zal sterk verminderen
 • Je omvang in centimeters neemt af
 • Je benen voelen minder zwaar en minder pijnlijk aan bij lipoedeem
 • Je spataderen geven minder last en worden minder zichtbaar
 • Je afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je je beter gaat voelen
 • Je wordt zelfverzekerder en dat straal je uit!

Circulatiesysteem:

De peristaltische lichaamsmassage van Linfopress verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven. De bloedcirculatie verbetert, de vermindering van vocht en afvalstoffen wordt beter en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Spijsverteringssysteem:
Linfopress masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem:
De verwijdering van afvalstoffen, ook als er geen afslanktraject loopt, is veel beter. Hierdoor zal ook je weerstand verhoogt worden en gaat het afslanken sneller.

Spieren:
Je spieren worden gemasseerd. De bewegingen ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.

Huid:
De linfopress zorgt voor een betere doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor gaat de huid er beter uitzien en voelt beter aan. Je huid wordt strakker en steviger.

Klik hier voor de verschillende behandelings tarieven.

Om een afspraak te maken kun je het contactformulier gebruiken.