Tel:

06 - 274 650 15

Email

biyankahara@gmail.com

Zie 'contact' voor:

online agenda

Ontgiftende Lichaamsbehandeling

(UCW Universal Contour Wrap)

 Je lichaam ontdoen van opgeslagen afvalstoffen met de Body Wrap, zorgt ervoor dat uw zich vitaler en energieker voelt. En…. het biedt de garantie dat u in de eerste behandeling minstens 15 cm zult verliezen. Verliest u deze centimeters niet, dan hoeft u niets te betalen. Het gemiddelde centimeterverlies bij de eerste behandeling kan dat zelfs 25 tot 35 cm zijn.

       • Het versterkt het immuunsysteem
       • ontgift het lichaam en het lymfestelsel
       • versterkt en verstrakt de huid

Met een schoon lichaam kun je ook gezondere keuzes maken in je leefstijl!

De procedure

De Contour Wrap is een complete lichaamsbehandeling die ongeveer 2 uur duurt. Voor de behandeling wordt u opgemeten op diverse punten van het lichaam. De wikkels, die vooraf in onze speciale kleioplossing zijn gedrenkt, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken. Vervolgens draagt u een vinylpak om warm te blijven en kunt u een uur lang ontspannen blijven zitten, terwijl de behandeling zijn werk doet.

Na 60 minuten worden al uw wikkels verwijderd. Ik zal u opnieuw opmeten en u zult versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies en huidverbetering. Voor de complete voordelen van onze Contour Wrap raden wij een serie van 3-5 behandelingen aan, die met tussentijden van minstens 7-10 dagen plaatsvinden.

Hoe werkt het

De combinatie van de unieke, natuurlijke,  mineraalrijke kleioplossing en de speciale Contour Wrap-technieken maken de Contour Wrap zeer succesvol. De behandeling zuivert en onttrekt gifstoffen uit het vetweefsel en het stimuleert het lymfesysteem waardoor meer schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten. Door de zuigende werking van de vochtige wikkels worden de vetcellen weer tegen elkaar gedrukt en zo is er geen ruimte meer voor nieuwe opslag tussen de vetcellen en vermindert de omvang van het lichaam.

De natuurlijke kleioplossing blijft na de behandeling in de poriën van de huid aanwezig en het verlies van centimeters kan nog 3 – 4 dagen verder gaan. Ik raad u daarom aan om deze 3 a 4 dagen uitsluitend te wassen met lauw water. Dit is geen behandeling voor vochtverlies. Wij raden u feitelijk aan om na uw behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te stimuleren en de afvalstoffen uit uw lichaam te spoelen.

De originele “Body Contour Wrap’ herken je aan het hologram

Elke Contour Wrap-behandeling maakt gebruik van een unieke, mineraalrijke klei-oplossing die alleen gemaakt is van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dit streven naar kwaliteit is de reden dat deze hoogwaardige behandeling al bijna 25 jaar bestaat en dat ze de  beroemde afslank-garantie kunnen blijven geven.

Om ervoor te zorgen dat uw Contour Wrap echt is, ontvangt u als klant na elke behandeling een officieel certificaat met daarop een beveiligingshologram met een uniek serienummer. Deze krijgt u na de behandeling altijd mee naar huis.

Voor de tarieven voor een Universal Contour Wrap klikt u op deze link.

Om een afspraak te maken vult u s.v.p. het contactformulier in.